marți, 16 iunie 2009

He heee


Si iata-l pe Horica al nostru...un baietel "cuminte",copilas cum il numesc toti normal,iese si se plimba singuratic,cel putin zice el.Strada nu e aglomerata,"foarte tare" gandeste el.E anti-social sau asa pretinde dar e doar asa ca vrea el.Buun dar baiatu nu iese doar asa pur si simplu.
Are grija sa se imbrace in negru sa moara prajit de soarele necrutator,nu poarta sandale ca deh trebuie sa-i moara de cald si picioroangele.Are ipod-ul pregatit,bateria da pe afara de plina ce e iar in interior dracusorii de la Gorgoroth si Immortal asteapta sa Ii intre in urechi sa se joace cu minte putin.
Si porneste...ta ta ta tan...paseste in ritmul muzicii spre oriunde.Are sprancenele stufoase si se uita incruntat pana si la catei saracii.Dar tot Ii e frica de ei ce sa-i faci.Cica are cinefobie (rasete).Are si ghiozdanul in spate care i se misca in ritmul pasilor.
De fapt are doar o sticla de apa inauntru si in buzunarul mic probabil un mic ghid de conversatie francez.Din nou...ta ta ta tan! si mainile i se balangane ca doua corabii mustruluite de ape.Are atatea ganduri negative incat pokemonii-emo si-ar trage lame pe gat.
Si...ta ta ta tan!? incepe ploaia.Ce fericire pentru el! Adora ploaia! Ii reaminteste cat de "tare" se simt mortii in sicrie,ca natura isi da duhul...
Apoi ajunge acasa...si incepe sa se certe cu tot ce Ii pica in fata,ca e om ca e haina,ca e mancare,ca e toaleta.E frustrat ce vrei ? Se duce in camera si nestiind ce sa mai apuce,apuca o carte pe care nu a mai terminat-o de ceva timp si citeste pana i se fac ochii mai ceva ca ouale de Pasti...Dar nu se termina asa ce crezi ? Se duce la calculator si cauta zeci de chestii dar din pacate gaseste doar un film amarat care si ala cere password si iata cu da cu tastatura mouse-ul si altele in ce apuca...in Bubu,in Doina,In hartia cu "God is Coming" spanzurata langa pat...ehee grea e viata de Horica

Un comentariu: