vineri, 5 iunie 2009

Bovarism "de viitor"


Termenul e destul de cunoscut celor care au citit "Doamna Bovary" de Gustave Flaubert.
Zilnic vad individe cu diferite ocupatii mai mult sau mai putin asemanatoare.Le privesc cu o scarba ucigasa...cum poate sa fie omul atat de prost ? Daca le-as spune ceva ar incepe "cum ca noi nu suntem asa ba boule".Bine cum spui tu,si asa "boule" reflecta inteligenta ta.
Observ colegele mele "minunate" care sunt extra-laudate de toti ca fiind genii,fete frumoase care bubuie de calitati,etc...nu mai spuneti :)) daca sunt atat de genii de ce nu schimba lumea ? Tot timpul aud "bani,masini,sot cu bani,sot cu masini","vreau un sot si multi copii".Bravo voua! Fiti carieriste cine va opreste :)) aa da...poate unii indivizi "bovaristi" la volanul unei masini care va vor calca testele scotandu-va din cap porcariile materialiste.
Nu ma pot abtine.Uneori am senzatia ca toti sunt materialisti,ingusti in gandire care zic aceleasi lucruri dar mai baga 2-3 cuvinte.Gresit...ma rog,partial.
Femeia,prin natura,se bazeaza pe instincte si pe moment,mai putin pe timpii morti,cu unele exceptii desigur!
Cred ca oricine m-ar fi calificat drept misogin daca ar fi ajuns pana aici...ei bine asa e.
Eu nu pot sa inteleg...ce tot freaca la fata aia toata ziua pudre si tot felul de fonduri de ten ? Nu pot sa inteleg de ce se impopotoneaza ca un pom de Craciun ? Pentru a atrage mascultii ? DA!? Nu mai spune! Dar si aici sunt destule exemple.As putea continua asa la infinit criticand o specia care castiga teren prin aparenta siii...cam atat.Nu cred ca as putea vreodata sa stau nici legat langa o muiere care sta toata ziua sa se holbeze daca are vreo denivelare pe moaca sau i s-au crapat boobsi intr-un loc si le picura ce au acolo.
Detest sa vad muieri care cum se vad in scaunul de director se apuca sa dea ordine mai ceva ca Churchil cand ramanea fara trabucuri.De ce ? Pentru ca individa PROFITA! profita de salariati nu de altceva...insa am auzit povesti despre femei de succes care au reusit sa ajunga sus si sa fie placute de toti,dar din nou obisnuita replica...exceptii.
Nu am terminat nici pe departe sa critic ce am de criticat dar restul...ramane in mine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu