joi, 5 februarie 2009

Evolutia Mastilor

Inca din cele mai vechi timpuri,de cand a aparut societatea,oamenii au capatat un obicei prost si anume sa se ascunda dupa masti...dar oare ce inseamna acele masti ?
Oare inseamna sa te ascunzi in spatele sentimentelor,sa nu spui adevarul sau sa te inchizi in tine insuti ? Poate...poate ca nu.
Oare o masca este doar un obiect cumparat de adulti pentru copii mici pentru a scapa mai ieftin ? Sau poate o masca de latex in anumite cazuri mai...extreme.
Dar ce s-ar intampla daca acea masca ar fi insusi piele fetei...daca la un moment dat o persoana si-ar "pierde fata" si ar umbla pe strada,la munca,etc fara acea piele a fetei.Oamenii s-ar speria! Femeile ar injura intr-un stil vazut numai in filmele cu Sylvester Stallone ca asta se poarta acum...femeia pe jumatate barbat.Cele mai in varsta si-ar face cruce si ar implora cerurile sa trazneasca aceasta "creatura a Nespalatului" sau alte denumiri pitoresti.
Dar daca...s-ar inlocui insusi pielea fetei cu acea masca de latex pomenita vag mai sus...cum ar arata un om cu o "masca customizata" din piele neagra stralucitoare,cu lentile ultimul racnet in locul ochilor si cu un fermuar la gura...unul cat mai "metalizat" in cazul rockerilor si unul "cu 'haur" pentru concetatenii nostri tuciurii.Cu o masca de oxigen ultra-super-mega stilizata si acoperita de tot felul de abtibilde ieftine.Mi-as imagina ceva de genu Odiseea Spatiala sau alte capodopere SF.
Dar masca e masca si fata e fata...uneori cele doua se bat cap in cap recunosc si admit ca am folosit si eu aceste "masti" in cazul in care a fost nevoie.Dar am descoperit ca nu are niciun rost sa ma ascund in spatele unei lucraturi de piele sintetica si ca cel mai bine mi-as scoate moaca la iveala.Asta s-a intamplat acum ceva timp dar inca imi amintesc bine momentele.

2 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. what's hidding behind a latex mask??hmm
    Satan??
    Marlin Manson?
    Joey Jordison?
    Ted Bundy?
    Paul McCarteny?:x
    Michael Jackson?:-o:-ss

    or maybe you?>:)

    RăspundețiȘtergere