sâmbătă, 14 martie 2009

Meeemories


Asta seara am rasfoit putin impreuna cu Narci,sertarul cu amintiri,cu poze.Mi-am amintit cand le-am facut si ce faceam atunci si am promis sa nu ne mai fie rusine unu de altu indiferent.Eu sunt mai rusinos deoarece inainte sa o cunosc,eram un fel de prieten cu niste indivizi care radeau daca era de ras,nu aveau mila fata de esec sau pasi gresiti si asteptau sa vada o miscare gresita sa rada cu gura pana la urechi.In orice caz eu o sa ma tin de promisiune.
In rest...azi am dorit sa ne uitam la un film de Chantal Akerman - Je,tu,il,elle - care s-a dovedit a fi un film scurt si plictisitor cu o poveste care ar fi trebuit desfasurata putin.Nu exista actiune,punct culminant,doar o desfasurare lenesa care ar interesa numai pe adevaratii cinefili probabil.Ne-am uitat putin si la Milk,filmul lui Gus Van Sant,despre lupta pentru supravietuire a gay-lor.Acesta a avut o actiune frumusica dar unele aspecte au lasat de dorit.
Mi-a adus individul acela in sfarsit placa grafica...un Ati Radeon 9250,o placa batranica in comparatie cu ce e acum dar care reuseste sa ajunga la jumatatea asteptarilor mele.Defuncta MX 440 e inca aici...zace saraca in paradisul placilor grafice unde renderizarea apei si a vegetatiei este deschisa oricarei placi,indiferent cat de veche este...
Mi se pare mie probabil dar weekendul asta trece greu...ceea ce e bine :)...mi-as dori ca fiecare weekend sa fie asa.Azi am ras,am criticat,mi-a parut rau si am fost foarte calm ascultand unele lucruri,in mare parte tinand de unii indivizi pe care Narci Ii mai ia la vorba pe mess si in mica parte ceea ce aud pe acasa.O zi de sambata care a semanat prea tare cu o duminica...oare de ce?!
Narci si-a sters vampirefreaks-ul...mi-l sterg si eu.Si asa il tineam ca avea ea cont ;)) nu imi pasa de cine stie ce site de genu.Si cu asta sper sa se termina dinastia site-urilor tip "comm and add" ale caror scop cred ca e logic...nu numai prieteni si bla bla bla-urile care vrajesc...

Un comentariu:

  1. mie mi-a placut Milk,tie ce nu ti-a palcut?Mai avem o ora totusi,maine sa fii atent si o sa vezi ca e misto,o sa-l derulam mai inapoi.

    RăspundețiȘtergere