luni, 3 august 2009

Sweetest Maleficia


Am un interes deosebit pentru oamenii care nu numai ca au creat,dar au avut si un apetit al distrugerii nestapanit.Ador pur si simplu sa vad distrugere in jur,prin distrugere omenirea a evoluat,iar prin creatie a continuat sa respire.Verbele a ucide,a distruge,a casapi,a rupe,a bate,etc,nu sunt doar simple cuvinte,iar cuvantul "ura" care si-a pierdut sensul deoarece oamenii au inventat "enervarea".La orice oamenii se enerveaza,nu mai exista "ura",doar prostii urasc...dar de la nasterea lumii pana acum ura a creat,si ce sentiment dulce pentru cei care stiu sa-l exploreze.In literatura,arta,muzica,toti au construit insa prin Antichitate si Epoca Medievala,oamenii si-au aratat puterea prin decadere.A decade inseamna a renaste,insa uneori renasterea nu este tocmai benefica.
Las filozofiile deoparte si trec la un personaj pe care il ador,si da e un ucigas in serie...ce simplu suna...a ucis si aaaa cam atat...CE SIMPLU?!?! dar nu e chiar asa...
"Împotriva lui Gilles de Rais s-au emis patruzeci şi şapte de capete de acuzare, derivând din trei categorii de erezii: mai întâi, „ abuz de privilegii clericale " (atacul împotriva lui Ferron); în al doilea rând, „ conjuraţie demonică "; iar în al treilea rând „ perversiuni sexuale " îndreptate împotriva copiilor."

Da,un adevarat om care a cunoscut pe langa miere,sulf pur.A gustat carne calda si putreda,un om pentru care o fiinta umana reprezenta doar un obiect,o fantezie pe doua picioare.Nu ma pot abtine sa nu ma gandesc,sa nu intru pentru cateva clipe in pielea sa,sa trec de tot ceea ce bate la ochi sa incerc sa aflu ce gandea...oare decaderea a facut din el un inger al mortii,sau a fost nebun...iarasi un termen "neinsemnat"...nebunia este puterea haosului,un catalizator pentru toate intrebarile la care nu au putut fi gasite raspunsuri decat prin incercari.Nu ma pot abtine sa nu-l ador pe acest om care in nebunia sa a gasit un refugiu.
Cineva mi-a marturisit ca nu intelege ce doresc sa zic prin "sentiment".Ei bine,tocmai acea persoana este periculoasa,a nu cunoaste propriile "euri" este o eroare in constructia naturii proprii.

"După o serie de sase şedinţe si după audierea a o sută zece martori, instanţa i-a supus pe Gilles de Rais şi pe servitorii lui la torturi, ca să obţină de la ei mărturisiri complete. Unul dintre servitori, Etienne Corillait, a declarat următoarele:

„... ca să-si practice actele de desfrâu cu băieţii si fetele menţionate, împotriva cursului naturii, el îşi lua mai întâi mădularul în mâna stângă sau dreaptă si şi-l freca, până când devenea erect si pulsând, apoi şi-1 plasa între picioarele băieţilor sau fetelor, fiind indiferent faţă de organul feminin natural, şi-si freca membrul viril pe pântecele numiţilor băieţi sau fete cu o excitare libidinoasă, până ce-si arunca sperma pe stomacurile lor... după ce avea un orgasm... avea o plăcere deosebită să observe cum sânt separate capetele copiilor de corpul lor. Uneori, le făcea o incizie în ceafă, pentru a-i face să moară încet, moment în care devenea foarte excitat şi, în timp ce ei sângerau de moarte, el se masturba uneori pe ei, iar alteori o făcea după ce muriseră si corpurile le erau încă fierbinţi..."

Informatii luate de pe:http://www.avoconsult.ro/crime-criminali-in-serie-cazuri-celebre-de-rais-gilles.html

Un comentariu:

  1. sti de ce este acest interes deosebit pt apetitul distrugerii?uite,eu simt ca cu cat imi descopar capacitatile...cu atat imi dau seama cat de periculoasa pot fi.dar asta e atuul:sa nu uiti punctul final in care te duc capacitatile tale.punctul final de care spun,e acela din care simti nu numai un infinit de posibilitati separate ca optiuni ci si un intreg din care nu poti face alegeri ci doar a-l prezenta.

    RăspundețiȘtergere