miercuri, 29 iulie 2009

Back for more


Ehe m-am intors! si nu,nu am urmat nici tratamente,nici sfaturi ori altele insa zilele trecute au fost...interesante.M-am impacat cu mine (cel putin o parte) insumi cat de cat dar inca simt un tremur interior.M-am intors exact ca pe vremuri...si acum tin minte cum veneam la scoala imbracat ca un boschetar si toti aveau ceva de comentat...vesnica intrebare...ce aveam atunci si nu mai am acum ? Riscul! Simtul riscului,ca fac ceva si nimeni nu are ce sa-mi faca...well a revenit! Si inca cum! Abia astept sa dau frau liber simtirilor...abia astept sa-mi zica cineva,oricine ceva,orice numai sa simt ca sunt doar un "boschetar nespalat",sa ma rastesc,sa amenint,sa bat...meeemoriiiies ( vorba pisicii ).
So cu ce sa incep ( vorba anarhistului ) OH I KNOW!!! Ce ar fi sa gasesc pe cineva care arata destul de om si sa ma joc putin...just like the good times! Numai ca acum nu mai e niciun Ionut pe care sa aperi de manelari,niciun Popicu pe care sa-ti faci joggingul de dimineata ,niciun Bazavan la care sa te duci in pauzele scolare si sa mananci branza (!?!) si sa bei Cola.Much better! No limits brother,just smoke your gun 'till it blows.
Oh si ce placere sa reascult Black Sabbath,Dio,Death,Blind Guardian si altele care pe vremuri m-au facut sa tremur de emotie.
Vorba maestrului "Take the water and wash your face with pain"...
Sincer,am ajuns sa ador radio Metronom! Ador tot ce facem acolo,ador totul,m-as muta acolo numai sa stiu ca raman,am ajuns addicted de atmosfera,de carisma celor din jur si mai ales de faptul ca pot sa aleg MUZICA MEA! Asa e manelarilor! Puteti sa-l lingeti la veverita pe guta si ceilalti strumfi ai vostri! Si ce daca cei de la Antract au fost prieteni cu adi de la ciorovarla in liceu...tot roacari raman dom'le vorba lui Paur.
In plus,amintirile ma imping ranjind unde vor ele,si acelea nu le pot ucide,nu poti ucide ce e deja in tine.Insa pot ucide ce e real si "ucigaltoaca" tot va avea un rol...rau sau...bun!? de ce nu ? We shall see

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu